فیلتر قلیایی
فیلتر قلیایی چیست؟
فیلتر قلیایی دارای مواد معدنی است. وقتی آب با PH پایین به فیلتر وارد میشود مواد معدنی در آب حل شده که این مواد خاصیت بازی به محلول میدهد. این مسئله سبب افزایش PH آب میشود. به عبارت دیگر آب را قلیایی میکند.
PH واحد اندازهگیری میزان اسیدی و بازی بودن است. دامنه آن بین ۱ تا ۱۴ است. در این دامنه یک بسیار اسیدی و ۱۴ به شدت بازی است. زمانی که PH 7 باشد آب در حالت خنثی است. یعنی نه حالت اسیدی دارد و نه حالت بازی. بهترین بازه برای مصرف آب طبق توصیه پزشکان بازهای بین ۸ تا ۹.۵ است.
علت مفید بودن آب قلیایی در محدوده PH مجاز
ژاپن به عنوان اولین کشوری که در خصوص تأثیرات مثبت آب قلیایی بر بدن انسان تحقیق کرد در سال ۱۹۶۶ استفاده از آب قلیایی را برای اسهال مزمن، سوء هاضمه، تخمیر غیر طبیعی دستگاه گوارش و ترش کردن معده مجاز اعلام کرد.
بهترین فیلتر قلیایی چیست؟
فیلتر قلیایی در تصفیه آب مانند برخی دیگر از فیلترهای تصفیه آب، از نظر سطح کیفیتی قابل شناسایی نیست. در واقع هیچ گزینهای روی لیبل فیلتر وجود ندارد که حضور یا عدم حضور آن ملاک شناسایی یک فیلتر با کیفیت باشد.
فیلتر قلیایی مناسب تنها توسط آزمایشگاه و تحقیقات آزمایشگاه قابل شناسایی است. پیشنهاد میشود برای استفاده از فیلتر قلیایی مناسب از فیلترهای معتبر استفاده و از استفاده از فیلتر با برندهای متفرقه خودداری نمایید. نکته دیگر آن است که هنگام خرید تنها ارزان بودن را ملاک قرار ندهید. با رعایت دو نکته فوقالذکر شما میتوانید یک فیلتر قلیایی مناسب تهیه کنید.
عوارض ناشی از اسیدی بودن بدن
- برخی از عوارض ناشی از اسیدی بودن بدن در طولانی مدت عبارتند از:
- مرگ سلول ها و پیری زودرس به علت بالا بودن نرخ اکسیداسیون
- آسیب به سیستم قلبی عروقی و افزایش تصلب شرایین
- افزایش وزن و دیابت
- ایجاد سنگ کلیه و بروز نارساییهای کلیوی و مثانه ای
- کاهش قدرت سیستم ایمنی بدن
- افزایش آسیبهای رادیکالهای آزاد خون
- بروز پوکی استخوان
- درد مفاصل و آرتروز و درد عضلات و تجمع اسید لاکتیک
- خستگی مزمن، سردرد ، سر گیجه ، ترش کردن
- افزایش ترشحات مخاطی
- افزایش تنش واسترس
- خشکی پوست ومو و ناخنهای شکننده
- افزایش احتمال بروز سرطان
- کاهش توانایی بدن در جذب مواد معدنی و مواد مغذی
خواص بهترین آبها
بهترین آبها در طبعیت برای نوشیدن آبی است که دارای ۴ خاصیت باشد:
اول اینکه قلیایی باشد که نقش مهمی در سلامتی و بالانس اسیدی بدن دارد .
دوم اینکه دارای خواص آنتی اکسیدانی باشد تا عوامل بیماری زا (رادیکالهای آزاد ) را در بدن خنثی نماید .
سوم اینکه از حجم اکسیژن بالایی برای شادابی بخشیدن برخوردار باشد .
چهارم اینکه دارای شکل مولکولی ۶ وجهی برای نفوذ بهتر به بافت ها و سلول ها باشد .